Verhoog je omzet met zakelijke vlogs!De actie voor 50% korting is verlopen... Je hebt je kans gemist!

Wil jij ook graag:

 • Van die waardevolle, zinvolle en onweerstaanbare vlogs maken?
 • Weten hoe je dat makkelijk en snel kunt doen?
 • Over de drempel om te werken aan je zichtbaarheid? Zodat jij de bekendste in jouw markt wordt?
 • Af van dat gevoel van "Ik wil wel, maar ik weet niet hoe?"
 • Supergoed scoren met je vlogs op de kanalen die jij wilt?
 • Pronken met je toffe vlogs? Want die zijn supergoed!
 • Niet meer gefrustreerd raken omdat je niet weet waar je moet beginnen?
 • Op een makkelijke manier veel impact creëren?
 • Zodat jouw omzet hoger en hoger wordt?

Herken je dat gevoel dat er kansen liggen?

Wat jou zou helpen is:

 • Een professional die jou precies weet te vertellen wat te doen
 • Hulp bij het maken van een vlog zodat niemand meer om je heen kan
 • Praktische handvatten zodat je weet wat je nodig hebt en hoe je het aanpakt
 • Een flinke duw over de drempel die je zelf hebt opgeworpen
 • Ervaren hoe makkelijk het eigenlijk is

Ben jij een professional die het verschil wil maken?

Die met een zakelijke vlog meer omzet wil behalen? 

Dan kan ik je helpen.


Ik ben Anita Janssen. Na de school voor Journalistiek ben ik aan de slag gegaan als journalist. Mijn eerste baan was bij RTV Drenthe als verslaggever, presentator en redacteur. En ik ben blij dat ik - vooral bij het presenteren - goed begeleid ben. Want dat vond ik in het begin ook best een dingetje. Na het mooie Drenthe heb ik bij de AVRO, KRO en NCRV gewerkt. Ik was item-regisseur en presentator op locatie. Sinds 2003 ben ik ondernemer en maak veel videoproducties. Ook sta ik regelmatig voor (grote) groepen en train groepen en individuen op het gebied van video en presenteren.

Wat levert het je op?

 • Je wordt zichtbaar
 • Je wordt vertrouwd
 • Je krijgt meer klanten
 • Je omzet wordt hoger
 • Je bespaart tijd omdat je het zelf niet hoeft uit te zoeken
 • Ervaring met voor de camera staan en je verhaal vertellen
 • Kennis over filmen, monteren én uploaden
 • Veel plezier omdat het je lukt en je inderdaad scoort met je vlogs

Rieke Schouten

Liriek, adviseur en projectleider

Ik ben zo iemand die regelmatig denkt dat het een goed idee zou zijn om zakelijk te vloggen maar daar toch niet toe komt: Hoe pak ik dat aan? Heb ik wel wat te vertellen? Wat voor spullen heb ik nodig? De online training Zakelijk Vloggen van ABC video-academie heeft me over de streep getrokken. Gewoon in mijn eigen tempo leren en uitproberen. De training is helder opgebouwd en erg leuk om te doen. Fijn dat Anita Janssen goed aanvoelt hoe spannend het is en je direct aan het filmen zet. Ik heb mijn eerste vlog nu af. En daar gaat het niet bij blijven!

Omdat video een steeds belangrijkere rol inneemt bij het creëren van content, wilde ik heel graag meer leren over een goede opbouw, verschillende shots en het monteren. De training heeft mij heel erg geholpen. De basis is dat je een plan moet hebben. Dat is natuurlijk een open deur, maar ik deed dat nog niet. Daarnaast heeft het me geholpen shots meer af te wisselen. En meer te snijden, knippen en plakken, waardoor onze filmpjes aantrekkelijker worden. We hebben nu aantrekkelijkere filmpjes die meer views opleveren. Daarnaast vind ik Anita een prettig mens die met humor en plezier haar kennis en passie overbrengt.

Pieter Henzen

Puurst Ondernemersacademie

Inhoud van de training

Module 1

Wat is zakelijk vloggen eigenlijk?


In deze module leg je de basis. Je pluist je wie, wat, waar, waarom en wanneer uit, en bepaalt welke kanalen je gaat gebruiken.

Module 4

Monteren


Een uitgebreide module over knippen en plakken. Met tips om je vlog 'op te leuken', maar ook over muziek, titels en ondertiteling. 

Module 2

Voorbereiding


Module 2 staat in het teken van voorbereiding. Je bereidt je eerste vlog voor en zorgt dat je spullen voor elkaar zijn.

Module 5

Plaatsen en delen


Je leert hoe je je vlog plaatst op de verschillende kanalen, maar ook hoe je een thumbnail maakt. En heel belangrijk: videoranking!

Module 3

Voor de camera


Hoogste tijd voor het echte werk. We gaan het in deze module hebben over presenteren, filmen en er is een aparte les gericht op geluid. 

basis

ZAKELIJK VLOGGEN

 • Een jaar toegang tot 5 uitgebreide trainingsmodules
 • 24 uur per dag toegang tot de online omgeving die regelmatig geupdate wordt
 • Alle tools voorhanden om zelfstandig succesvol zakelijk te vloggen

ALLEEN 9 JULI 2020

50% KORTING

Deze actie is verlopen!


GOLD

ZAKELIJK VLOGGEN

 • Een leven lang toegang tot 5 uitgebreide trainingsmodules
 • 24 uur per dag toegang tot de online omgeving die regelmatig geupdate wordt
 • Alle tools voorhanden om succesvol zakelijk te vloggen
 • 3 één-op-één online coachsessies. Ik denk met je mee over de aanpak, ik beoordeel je opnames en geef tips over je montage
 • Waardevolle live bijeenkomst waarin je grote sprongen maakt door persoonlijke begeleiding in een kleine groep

ALLEEN 9 JULI 2020

50% KORTING

Deze actie is verlopen!Wil je eerst nog even met mij praten voordat je ja zegt?

Stuur dan een e-mail met je naam en telefoonnummer naar info@abcproducties.nl.
Dan bel ik je om samen te bekijken of dit een training is die bij je past. 

>